Backpacken in Thailand

Reisgids Thailand

Thailand, het land is misschien wel de populairste bestemming voor backpackers van dit moment. Backpacken in Thailand is fantastisch: het land kent een fantastische natuur. Je hebt eilanden als Koh Phi Phi met hagelwitte bountystranden tot de jungle van Khao Sok en valeien en Canyons van het hoge Noorden. Prachtige gouden tempels, heerlijk streetfood en het geluid van toeterende tuktuks. De infrastructuur is goed, en de Thai spreekt best wel een woordje Engels. Kortom: een perfecte backpackbestemming.

In deze reisgids vind je informatie over onder andere je visumvereisten, vervoer, de leukste hostels, het regenseizoen en geldzaken. Is dit je eerste keer naar Thailand? Dan kun je misschien ook iets hebben aan ons artikel: “Je eerste reis naar Thailand” (let op: deze link opent in een nieuw venster).

Kies hier een onderwerp uit

Gerelateerde reistips

De 3 eilanden in Thailand zonder regenseizoen

De 3 eilanden in Thailand zonder regenseizoen

Wist je dat Thailand 3 eilanden heeft welke eigenlijk niet getroffen worden door het regenseizoen? Daar waar eigenlijk heel Thailand tussen Mei en September getroffen wordt door hevige regenbuien houden deze eilanden het nagenoeg...

Ga jij binnenkort backpacken in Thailand? Of twijfel je nog? Dan is dit misschien wel de best mogelijke voorbereiding van je reis: een alles-in-1- reisgids.